Happy Days Zoetermeer

Reminder: Schrijf je in vóór 14 juni, 12:00 uur

4 juni 2021 | Nieuws | Mirjam van den Bos

Wonen in Happy Days? De inschrijftermijn voor fase Bloemrijk loopt tot 14 juni, 12.00 uur.  Alle informatie voor de 61 woningen in fase Bloemrijk staat op de website. Per bouwnummer vind je onder andere de verkooptekeningen. En daarnaast is alle algemene informatie toegevoegd op de pagina verkoopdocumenten zoals de Technische Omschrijving en een beschrijving van het gemeenschappelijke park.

Een uitgebreide uitleg over hoe je je inschrijft en hoe de toewijzingsprocedure verloop lees je in dit nieuwsbericht. Let op dat je ook écht inschrijft. Dus doorloop alle stappen na het aanklikken van je voorkeuren. Als je je hebt ingeschreven ontvang je een bevestigingsmail, zo weet je dat het is gelukt.

In het magazine Daily Happy lees je hoe straks die relaxte vakantiesfeer ontstaat in Happy Days. Zie je jezelf al helemaal opgaan in de natuur? Maak dan een Mijn Happy Days-account aan. Als je bent ingelogd, zie je alle informatie terug en kun je je inschrijven voor je favoriete bouwnummers! En vergeet niet om ook een financiële toets te regelen.

Als je niet bij de Meet & Greet aanwezig bent, kun je de Daily Happy vanaf maandag 7 juni ophalen bij de makelaars of online lezen op de website.

Zoekvenster sluiten