Happy Days Zoetermeer

Nog enkele woningen beschikbaar

Wonen in Happy Days

Of je nu op zoek bent naar een huis aan het water, graag gelijkvloers wilt wonen of dringend ruimte nodig hebt voor alle spullen die bij een groeiend gezin horen; in Happy Days vind je vast een woning die past bij jouw wensen. Het aanbod is namelijk heel divers, van rijwoningen tot vrijstaand en van bungalows tot twee-onder-een-kap. Eén ding hebben ze allemaal gemeen. Een fijne veranda waardoor je optimaal geniet van het buitenleven. En natuurlijk de unieke ligging in een groen park, want dat is waar wonen in Happy Days tenslotte om draait.

Wonen in Bloemrijk, Waterrijk of Boomrijk
De verkoop van de woningen is opgesplitst in drie fases; Bloemrijk, Waterrijk en Boomrijk. De woningen in fase Bloemrijk en Waterrijk zijn bijna allemaal verkocht. In fase Boomrijk zijn nog een aantal woningen te koop. In dit gedeelte van Happy Days komen 57 woningen. Ook hier zijn bijna alle woningtypes aanwezig, van driekappers tot vrijstaande woningen en van terpwoningen tot bungalows.

Bekijk het aanbod in Boomrijk

#
#
#
Boomrijk
Waterrijk
Bloemrijk
6Te koop1Onder optie158Verkocht
526000 837000

Bekijk een fase

Wil je graag meer weten over de woningen in een specifieke fase? Klik dan hieronder op één van de buttons.

Boomrijk

Nu in verkoop

Boomrijk is het meest linker deel van Happy Days en bestaat uit 57 woningen. Hier vind je onder andere terpwoningen, vrijstaande woningen en drie- en vierkappers.

Bekijk Boomrijk

Bloemrijk

Uitverkocht & In aanbouw

Bloemrijk is het meest rechter deel van Happy Days (aan de kant van Miss Etam) en bestaat uit 61 woningen. Alle woningen zijn verkocht.

Bekijk Bloemrijk

Waterrijk

Uitverkocht

Waterrijk is het middelste gedeelte van Happy Days en bestaat uit 47 woningen. Je vindt hier onder andere vrijstaande woningen, tweekappers aan het water en driekappers.

Bekijk Waterrijk

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Maak een account aan!

Wil je graag op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Happy Days? Maak dan nu jouw eigen Happy Days account aan. Je ontvangt dan regelmatig onze nieuwsbrief.

Ik wil op de hoogte blijven!

Zoekvenster sluiten