Happy Days Zoetermeer

Wonen in Happy Days

Of je nu op zoek bent naar een huis aan het water, graag gelijkvloers wilt wonen of dringend ruimte nodig hebt voor alle spullen die bij een groeiend gezin horen; in Happy Days vind je vast een woning die past bij jouw wensen. Het aanbod is namelijk heel divers, van rijwoningen tot vrijstaand en van bungalows tot twee-onder-een-kap. Eén ding hebben ze allemaal gemeen. Een fijne veranda waardoor je optimaal geniet van het buitenleven. En natuurlijk de unieke ligging in een groen park, want dat is waar wonen in Happy Days tenslotte om draait.

Verkoop tweede fase Happy Days gestart!
De verkoop van de woningen is opgesplitst in drie fases; Bloemrijk, Waterrijk en Boomrijk. In juni 2021 is de verkoop van de eerste 61 woningen in fase Bloemrijk gestart. Deze fase is bijna volledig verkocht. Klik hier om te zien welke woningen er nog beschikbaar zijn.

Op 5 oktober 2021 is de inschrijving voor de 47 woningen in de tweede fase, Waterrijk, geopend. De inschrijving voor deze fase is gesloten en op dit moment vindt de toewijzing plaats. Heb je interesse in een woning in fase Waterrijk? Meld je dan aan als reservekandidaat via de Mijn omgeving door het aanmaken van een persoonlijk account of in te loggen als je al een account hebt.

Naar het woningaanbod van Waterrijk

#
#
Bloemrijk
Waterrijk
2Te koop35Onder optie71Verkocht
457500 799000

Bekijk een fase

Wil je graag meer weten over de woningen in een specifieke fase? Klik dan hieronder op één van de buttons. Over fase Boomrijk is nog weinig informatie beschikbaar, omdat de verkoop hiervan op een later moment van start gaat.

Bloemrijk

Nu in verkoop

Bloemrijk is het meest rechter deel van Happy Days (aan de kant van Miss Etam) en bestaat uit 61 woningen. De meeste woningen zijn verkocht. Bekijk het actuele aanbod.

Bekijk Bloemrijk

Waterrijk

Nu in verkoop

Waterrijk is het middelste gedeelte van Happy Days en bestaat uit 47 woningen. Je vindt hier onder andere vrijstaande woningen, tweekappers aan het water en driekappers.

Bekijk Waterrijk

Boomrijk

In voorbereiding

Boomrijk is het meest linker deel van Happy Days en bestaat uit 57 woningen. Hier vind je onder andere terpwoningen, vrijstaande woningen en drie- en vierkappers.

Bekijk Boomrijk

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Maak een account aan!

Wil je graag op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Happy Days? Maak dan nu jouw eigen Happy Days account aan. Je ontvangt dan regelmatig onze nieuwsbrief. Ook vind je hier in aanloop naar de start verkoop allerlei handige informatie.

Ik wil op de hoogte blijven!

Zoekvenster sluiten