Happy Days Zoetermeer

Wonen in Happy Days

Of je nu op zoek bent naar een huis aan het water, graag gelijkvloers wilt wonen of dringend ruimte nodig hebt voor alle spullen die bij een groeiend gezin horen; in Happy Days vind je vast een woning die past bij jouw wensen. Het aanbod is namelijk heel divers, van rijwoningen tot vrijstaand en van bungalows tot twee-onder-een-kap. Eén ding hebben ze allemaal gemeen. Een fijne veranda waardoor je optimaal geniet van het buitenleven. En natuurlijk de unieke ligging in een groen park, want dat is waar wonen in Happy Days tenslotte om draait.

Hierboven zie je de totale plattegrond van Happy Days. Als je op de afbeelding klikt wordt de kaart vergroot. De verkoop van de woningen wordt opgesplitst in drie fases; Bloemrijk, Waterrijk en Boomrijk. Als eerste gaan de woningen in fase Bloemrijk in de verkoop. Deze fase ligt aan de rechterkant van het project. Hieronder kun je in de situatiekaart van Bloemrijk bekijken welke woningen hier in zitten en doorklikken naar de informatiepagina van dat specifieke woningtype.

Fase Bloemrijk

Binnenkort in verkoop

Bloemrijk is het meest rechter deel van Happy Days (aan de kant van Miss Etam). Deze fase bestaat uit 61 woningen verdeeld over verschillende types. Je vindt hier onder andere driekappers, bungalows, dijkwoningen en tweekappers.

#
61Te koop0Onder optie0Verkocht
Vanaf ca € 435.000,- v.o.n.

Driekapper

Drie-onder-een-kapwoning
0㎡
122㎡
4 kamers
In voorbereiding
21 beschikbaar
Vanaf ca € 435.000,- v.o.n.

Vierkapper

Rijwoning
0㎡
122㎡
4 kamers
In voorbereiding
8 beschikbaar
Vanaf ca € 450.000,- v.o.n.

Dijkwoning

Rijwoning
0㎡
129㎡
4 kamers
In voorbereiding
13 beschikbaar
Vanaf ca € 500.000,- v.o.n.

Bungalow tweekapper

Bungalow
0㎡
123㎡
2 kamers
In voorbereiding
2 beschikbaar
Vanaf ca € 550.000,- v.o.n.

Bungalow vrijstaand

Bungalow
0㎡
123㎡
2 kamers
In voorbereiding
5 beschikbaar
Vanaf ca € 625.000,- v.o.n.

Tweekapper

Twee-onder-een-kapwoning
0㎡
165㎡
4 kamers
In voorbereiding
10 beschikbaar
Vanaf ca € 695.000,- v.o.n.

Vrijstaande woning

Vrijstaande woning
0㎡
174㎡
4 kamers
In voorbereiding
2 beschikbaar

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Maak een account aan!

Wil je graag op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Happy Days? Maak dan nu jouw eigen Happy Days account aan. Je ontvangt dan regelmatig onze nieuwsbrief. Ook vind je hier in aanloop naar de start verkoop allerlei handige informatie.

Ik wil op de hoogte blijven!

Zoekvenster sluiten