Happy Days Zoetermeer

Eindelijk ravotten in de natuur.. gewoon lekker thuis!

Altijd wat te beleven

Nooit een saai moment in Happy Days. Er is altijd wat te doen of te beleven, en ook altijd wel iemand die met je mee wil doen. Van een spontane buurtpicknick tot samen de moestuin onderhouden. Op het avonturenpad en in het speelbos zijn de kinderen uren zoet met hutten bouwen, insecten zoeken en verstoppertje spelen. In het Paviljoen kun je naar hartenlust van alles en nog wat organiseren. Van een vrijdagmiddagborrel tot een workshop (weer helemaal terug van weggeweest) macrameeën.

Ontdek de omgeving

– en daarna weer lekker terug naar huis

Het is natuurlijk heerlijk in Happy Days, maar af en toe eropuit in de omgeving is minstens zo leuk! En er is genoeg te ontdekken in de buurt. Met een kwartiertje fietsen zit je al in Bentwoud, dat met ruim 800 hectare het grootste aaneengesloten bosgebied in de Randstad is. Fiets over de paden of wandel een kriskrasroute dwars door het bos. Speciaal voor hardlopers is het Woudloperspad uitgezet, en in de Bentjungle zou je bijna vergeten dat je kinderen hebt; die zijn in dit speelbos úren aan het struinen, klauteren en klimmen.

Maar er is nog veel meer te beleven in de omgeving. Ga op avontuur in het Noordelijke plassengebied met Strand Noord Aa, huur een bootje in recreatiegebied het Westerpark, spot vogels in het moerasbos Prielenbos, geniet van de natuur in de Nieuwe Driemanspolder of maak kennis met het boerenleven in stadsboerderij De Weidemolen. Waar je maar zin in hebt. En het allerfijnste van zo’n dag eropuit? Dat je aan het einde ervan lekker teruggaat naar huis. Terug naar Happy Days!

Alles wat je nodig hebt, gewoon in de buurt

Happy Days grenst aan de wijk Oosterheem. Vanaf je voordeur huppelen, steppen of fietsen de kids in no-time naar een van de basisscholen of sportverenigingen hier. Of ze gaan op verkenningstocht in natuurspeeltuin De Vrijbuiter in het Heempark. In het hart van Oosterheem ligt Winkelcentrum Oosterheem, waar je met een paar voetbalvelden aan winkels, terrasjes en restaurants de hele week door terechtkunt voor een paar uurtjes fijn shoppen en stadse gezelligheid.

Maak een account aan en blijf op de hoogte!

Nieuwsgierig geworden? Maak een persoonlijk account aan en geef alvast je voorkeuren door. Zodra je een account aan hebt gemaakt, houden wij je met nieuwsbrieven ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
 
Ik heb interesse

Zoekvenster sluiten