Happy Days Zoetermeer

Inschrijven en toewijzen: een goede voorbereiding is het halve werk

27 mei 2021 | Nieuws | Mirjam van den Bos


Nu de verkoop van de woningen in Happy Days wel héél dichtbij komt, heb je vast vragen. Bijvoorbeeld over wat je zoal moet doen om voor een woning in aanmerking te komen en hoe de toewijzing in z’n werk gaat. Daarom hebben we twee documenten alvast online gezet: de Wegwijzer bij aankoop en de Toelichting verkoopproces. Zo weet je precies wat je te wachten staat.

In de Wegwijzer bij aankoop leggen we het gehele inschrijfproces uit. Van het aanmaken van een Mijn Happy Days-account tot aan het tekenen van het koopcontract en het proces daarna. In de Toelichting op het verkoopproces staat onder hoe de toewijzing van de woningen verloopt.

Vrijbuiters
Goed om te weten is dat een groep geïnteresseerden al in een vroeg stadium met ons heeft meegedacht over de plannen. Deze groep, Vrijbuiters noemen we ze, heeft daarmee een voorrangspositie gekregen bij het toewijzen van de woningen. Op het moment van start verkoop op 4 juni staat op de prijslijst aangegeven welke woningen door hen zijn gereserveerd. Je kunt je wel voor deze woningen inschrijven, want het kan zijn dat een Vrijbuiter toch nog afziet van de koop.

Ben je van plan om je in te schrijven voor een woning, bereid jezelf goed voor en lees de documenten zorgvuldig door. En mocht je vragen hebben, neem dan contact op met een van de makelaars.

Zoekvenster sluiten