Happy Days Zoetermeer

Woningtype: de Bungalow

21 mei 2021 | Nieuws | Mirjam van den Bos

Yes, weer een nieuwe dag! Hup, dat bed uit. Op je gemakje loop je vanuit je slaapkamer mét aangrenzende badkamer via de woonkamer naar de keuken om een ontbijtje te maken. De volgende stop is de veranda, waar je die heerlijke ontspannen start van de dag zo lang mogelijk rekt, Je vat ‘m natuurlijk al. In deze bungalow vind je alles van je nodig hebt op één verdieping. Wonen, koken, eten, slapen en badderen – alles op de begane grond. Lekker overzichtelijk.
De bungalow is er in twee varianten: vrijstaand en geschakeld. De indeling is hetzelfde. In fase bloemrijk staan in totaal 7 bungalows, waarvan 5 vrijstaand. De geschakelde bungalows staan aan het water.

Uitbreidingsmogelijkheden
De bungalow is extra breed, bijna 7 meter (de veranda is dus ook zo breed). De woning is standaard ruim 10 meter lang. Als je graag wat meer ruimte hebt, neem dan een uitbouw (over twee verdiepingen) dat wordt het circa 12 meter diep. En kan het jou niet licht genoeg zijn binnen? Ga dan voor een vide. Daarmee creëer je ook nog eens een spectaculair ruimtelijk effect.

De verdieping is standaard uitgevoegd als één grote ruimte. Maar je kunt hier met een dakraam of dakkapel ook extra slaapkamers maken. Je ziet deze opties terug in de verkoopinformatie die beschikbaar is vanaf 4 juni.

De bungalow, inclusief uitbouw.
Zoekvenster sluiten