Happy Days Zoetermeer

Meer (buiten)fun op de veranda

21 mei 2021 | Nieuws | Mirjam van den Bos

Samen-eetplek, werkplek, feestplek, ontbijtplek, fitnessplek, hangplek, even-rustig-lezenplek, ontmoetingsplek, knutselplek, barbequeplek, meditatieplek, avondje-borrelen-met-de-burenplek. De veranda is in Happy Days de plek ‘to be’.

Alle woningen in Happy Days hebben aan de voorkant een veranda. Een extra stukje woonkamer, maar dan heerlijk in de buitenlucht. Lente, zomer, herfst of winter, hier zit je altijd droog en beschut en geniet je van de natuur. In alle rust, in je luie hangmat of met een fijn muziekje in je oren. Of juist met de mensen die je het liefst om je heen hebt. De veranda’s in Happy Days variëren in grootte (minimaal 12m² groot) en in uitvoering. Zwevend boven de grond, met of zonder hekje, met een extra grote vrije hoogte, of met horizontale balken die als zonwering dienen. Elk woningtype heeft een eigen ontwerp.

Onderhoudsarm
De veranda’s worden gemaakt van billinga, een onbehandeld hardhout. Het allerfijnst is dat ze onderhoudsarm zijn; je kunt ‘m dus prachtig laten vergrijzen. Schuren, verven, oliën, het is allemaal niet nodig. Laten we met z’n allen afspreken dat we dat dan ook niet gaan doen. Hebben we ook geen gedoe over kleuren, onderhoudsschema’s enzovoorts. Én houden we meer tijd over om met z’n allen iets gezelligs te doen. Véél leuker!

Zoekvenster sluiten