Happy Days Zoetermeer

Nieuwe website met up-to-date prijsindicaties

6 april 2021 | Nieuws | Mirjam van den Bos

Je zou het niet zeggen met de sneeuw op Tweede Paasdag, maar het is écht lente. Wat ook écht is: de gemeentelijke vergunning voor Happy Days is weer een stap dichterbij gekomen! Team Happy Days bereidt inmiddels de start van de verkoop voor. En die begint met het lanceren van een vernieuwde website met up-to-date woninginformatie! Maar voor je verder rondkijkt, eerst een kleine toelichting.

Als je Happy Days al langer volgt, heb je vast gezien dat er de afgelopen twee jaar weinig nieuwe informatie over het project loskwam. Het doorlopen van de gemeentelijke procedures nam meer tijd in beslag dan iedereen vooraf had gedacht. Alle informatie op de website was gebaseerd op verkoop binnen een jaar. Maar de onzekerheid of het plan wel door kon gaan, zorgde ervoor dat wij de verdere uitwerking ervan on hold moesten zetten.

Start verkoop dit voorjaar
Je kunt je dus wel voorstellen dat na het besluit van de gemeente om het plan unaniem aan te nemen de vlag hier uitging! Nu hebben we ons vol nieuwe energie gestort op de voorbereiding om het plan dit voorjaar in de verkoop te doen. We koersen op mei/juni. Al is dit nog wel onder voorbehoud van eventuele zienswijzen die in de huidige bezwaartermijn van zes weken op het plan kunnen binnenkomen.

Druk, druk, druk
Waar zijn we dan nu mee bezig? De woningplattegronden worden verder uitgewerkt. Het groenplan voor het park neemt steeds concretere vormen aan. En we kunnen nu ook weer reële prijsindicaties afgeven. De nieuwe verwachte vanaf-prijzen per woningtype staan op de website. De ligging en grootte van de tuin spelen mee in het uiteindelijke prijsniveau per bouwnummer. De definitieve koopsommen van de eerste 61 woningen die in verkoop gaan, worden vlak voor de start van de verkoop vastgesteld.

Veel nieuwe informatie
Nieuwsgierig naar hoe het allemaal verder gaat? Houd de website, nieuwsbrief en social media goed in de gaten. En dan bedoelen we ook echt erbovenop zitten. Want dit voorjaar komt er niet alleen veel extra informatie naar buiten, je kunt binnenkort ook je interesse voor de bouwnummers van jouw voorkeur kenbaar maken.

Zoekvenster sluiten