Happy Days Zoetermeer

Het makelaarsteam

11 mei 2021 | Nieuws | Mirjam van den Bos

Aan Happy Days zijn twee makelaars verbonden. Zij begeleiden straks de verkoop van de woningen en zijn het aanspreekpunt voor al je vragen. Je kunt zelf kiezen met wie je contact opneemt. Mocht je straks een woning toegewezen krijgen, dan bepaalt het bouwnummer welke makelaar jou gaat begeleiden.

Even een voorstelrondje:

Erik Jenné
De Makelaars Zoetermeer

“Samen met mijn broer Jeroen en collega’s run ik De Makelaars Zoetermeer. Wij zijn nog net niet geboren, maar wel getogen in Zoetermeer. We hebben de stad zien ontwikkelen van een kleine groeikern naar een grote stad waar altijd wel wat gebeurt, zeker als het om bouwen van nieuwe wijken gaat! Als kantoor hebben wij ons dan ook gespecialiseerd in nieuwbouw, maar we zijn ook sterk in bestaande bouw. Ik vind het altijd weer prachtig om klanten te begeleiden bij de aankoop en verkoop van een woning. Happy Days past goed bij Zoetermeer, omdat het zo’n vernieuwend concept is. De parkachtige opzet met het vele groen en het beperkte aantal woningen; je ziet altijd groen om je heen. In het plan zitten ook lichte hoogteverschillen en doorkijkjes. En ook de architectuur, de veranda, het materiaalgebruik – met veel hout – is anders dan je doorgaans ziet. Ik kijk ernaar uit om straks gesprekken te gaan voeren met de kopers van deze bijzondere woningen. We gaan ze goed informeren over alle mogelijkheden en hoe het aankopen van zo’n nieuwe woning in Happy Days nou precies gaat. 365 dagen vakantiegevoel, ik zou er zo voor tekenen!”

Kees-Jan Borsboom
Schieland Borsboom

“Mijn ouders hebben Schieland Borsboom opgericht in de jaren tachtig. In die tijd was Zoetermeer nog een stuk kleiner. Rokkeveen bestond niet, en Oostheem – waar Happy Days komt – bestond bij lange na nog niet. En moet je nu kijken! Als kantoor zijn wij meegegroeid met de stad. Aankopen, verkopen, verhuren, taxaties, hypotheken, wij kunnen onze klanten op elk gebied ontzorgen. Door de jaren heen hebben we ook heel veel ervaring opgedaan met nieuwbouw. Wij gaan er als kantoor voor om kandidaat-kopers zodanig te informeren dat wanneer zij hun bouwnummer krijgen, zij eigenlijk geen vragen meer hebben. Ook voor Happy Days gaan we dat doen natuurlijk. Happy Days vind ik trouwens echt een aanwinst voor Zoetermeer. Sterker nog, ik vind Happy Days waanzinnig! Een bescheiden tuin, maar toch veel groen om je heen, omdat je midden in de natuur woont. Je ziet geen auto’s voor de deur. Net zoals bij een vakantiewoning, eigenlijk. Heerlijk toch? En de architectuur vind ik ook prettig. Heel rustig, met natuurlijke kleuren en materialen. Ik ken geen andere wijk als deze in onze regio. Happy Days is werkelijk uniek. En ik ben fan!”

Zoekvenster sluiten