theme logo

Vrijbuiters gezocht!

Kan je niet wachten om te wonen in Happy Days en wil je graag verzekerd zijn van een plek? Stap dan binnenkort in en word één van de Vrijbuiters!

Wat is een Vrijbuiter?

Vrijbuiter zijn betekent dat je actief meedenkt over de verdere uitwerking van het plan én vanaf het begin verzekerd bent van een woning in Happy Days. Vrijbuiters zijn enthousiaste ambassadeurs en meedenkers. Je denkt onder andere mee over de invulling van de veldjes en het ontwerpteam vraagt regelmatig jouw mening over verschillende onderwerpen. Zo maken we samen een unieke nieuwe woonbuurt waar jij straks met plezier woont.

Hoe gaat het in zijn werk?

In december 2018 start de werving van de Vrijbuiters. In een nieuwsbrief lichten we alle ins en outs toe en vertellen we wat je moet doen om Vrijbuiter te worden. In januari 2019 worden de Vrijbuiters geselecteerd.  Ben je geselecteerd? Dan betaal je een klein bedrag dat weer in mindering wordt gebracht als je uiteindelijk een woning koopt in Happy Days.

Meld je nu alvast aan!

Je kunt nu alvast op het contactformulier aangeven of je mogelijk interesse hebt om Vrijbuiter te worden. Kies voor de optie “Misschien wil ik wel Vrijbuiter zijn” en dan sturen wij je in december de nieuwsbrief toe.

Heb je een vraag?

Stel deze dan ook via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Close search