Happy Days Zoetermeer

Toelichting Prijslijst

3 juni 2021 | Nieuws | Mirjam van den Bos

Op deze website en in je ‘Mijn Happy Days’ account zie je nu per bouwnummer de koopsom. De prijzen van de woningen zijn exclusief de kosten voor de warmtepompinstallatie. Let op: je kunt niet zonder deze installatie. Die verwarmt straks op een duurzame manier je woning. Maar je hebt wel de keuze of je de warmtepompinstallatie afkoopt of leaset. In de prijslijst staat voor beide mogelijkheden aangegeven wat de kosten zijn. Die kosten verschillen per woningtype en zelfs per bouwnummer. De grootte van de woningen en de zonoriëntatie spelen hierin een rol. Net als het verschil in warmteverlies bij een vrijstaande, hoek- of tussenwoning.

De kosten voor de warmtepompinstallatie zijn inclusief de zonnepanelen. De opbrengst van deze panelen is ongeveer gelijk aan het stroomverbruik van de warmtepompinstallatie. Bij sommige woningen is het mogelijk om enkele extra zonnepanelen aan te schaffen, informeer bij de makelaar.

Kijk voor de kosten van opties zoals een uitbouw, dakkapel, vide of schuifpui in de optieprijslijst.

In de prijslijst staat 5 woningen al onder optie. Deze zijn toegewezen aan enkele Vrijbuiters. Een groep enthousiastelingen die vanaf het begin heeft meegedacht over de plannen en daardoor voorrang hadden in de toewijzing. Inschrijven op deze bouwnummers kan, maar zet deze dus niet bovenaan in je lijst van favoriete bouwnummer.

Prijslijst woningen

Prijslijst grote opties

Zoekvenster sluiten