Happy Days Zoetermeer

Meet & Greet 8 oktober

30 september 2021 | Nieuws | Lydia Dansberg

Nog maar een paar dagen. Dan staat alle informatie over de woningen in fase Waterrijk online en kun je je inschrijven. We kunnen ons voorstellen dat je niet over één nacht ijs gaat en dat je al je vragen graag beantwoord wilt hebben vóór je je inschrijft. Daarom organiseren wij op vrijdag 8 oktober een Meet & Greet om de brochure op te halen en je vragen te stellen aan het team.

Je bent tussen 17.00 en 20.00 uur van harte welkom op ons kantoor aan de Zilverstraat 39 in Zoetermeer. De brochure ligt er voor je klaar, je kunt de maquette bekijken en het team van Happy Days staat paraat om je vragen te beantwoorden en de plannen verder toe te lichten.

Reserveer een plekje
We willen voorkomen dat het bij vlagen te druk wordt. Daarom werken we met drie tijdsloten, om 17.00, 18.00 en 19.00 uur. Via de kalender kies je zelf welk tijdstip voor jou het beste uitkomt. Je bent vrij om ergens binnen dit uur binnen te vallen. Probeer wel weer weg te zijn voor de aanvang van het volgende tijdslot. Ze heeft iedereen de kans om informatie op te halen.

Zoekvenster sluiten