Happy Days Zoetermeer

Nog enkele woningen te koop. Altijd het gevoel van vakantie. Gewoon lekker thuis.

21 juni 2022 | Nieuws | Mirjam van den Bos

Zo met met mooie weer, de lange dagen en de vakanties voor de deur begint het vakantiegevoel vast weer te kriebelen. Dagjes weg, lange wandelingen over het strand of in het bos, wie weet heb je zelfs een reisje in het verschiet. Genieten!

En dat gevoel, dat je ook hebt wanneer je op vakantie bent, dat heb je in Happy Days 365 dagen per jaar. Rust, avontuur, gezelligheid, je vindt het allemaal in deze heerlijke met-elkaar-buurt midden in de natuur. Op je veranda knoop je makkelijk een praatje aan met de buren en op de veldjes vinden de kinderen elkaar om de hele dag te spelen. Lekker toch?

Klinkt het alle-dagen-op-vakantie-gevoel als muziek in je oren, grijp dan nu je kans en neem contact op met de makelaar. Want behalve een energiezuinig huis heb je in Happy Days ook de grootste voortuin én de leukste buren van Zoetermeer. De start van de bouw staat voor de deur en de laatste fase (Boomrijk) is in verkoop. Een grootste deel van de woningen is al verkocht. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Zoekvenster sluiten