Happy Days Zoetermeer

NIEUWS: Laatste fase gaat op 11 februari in verkoop

27 januari 2022 | Nieuws | Mirjam van den Bos

Luieren op de veranda, met de (klein)kinderen op avontuur op de boswal, zo vanuit je voordeur de natuur instappen … klinkt als het ideale vakantieadres, nietwaar?

Maar hier kun je gewoon 365 dagen per jaar zijn. Tenminste, als je in Happy Days gaat wonen. En let op: dit wordt je laatste kans om hier een woning te bemachtigen! Op 11 februari start namelijk de verkoop van de laatste fase: Boomrijk. In deze slotfase komen behalve de dijk- en de waterwoning alle woningtypes uit de eerdere fases weer terug. Het aanbod van fase Boomrijk staat vanaf nu online. In totaal verkopen we in deze fase 57 woningen, variërend van driekapper tot vrijstaand. Woningen die jij als eerste bewoner nog helemaal naar jouw hand kunt zetten. Ben je er klaar voor?

Een goede voorbereiding …
Wil je goed voorbereid aan de start staan, dan is er nu al van alles dat je kunt doen. Maak bijvoorbeeld alvast een Mijn Happy Days-account aan. Die heb je sowieso nodig om je in te kunnen schrijven, maar hier kun je ook je favoriete woning(en) toevoegen zodat je daar op het moment suprême niet naar hoeft te zoeken. Ook handig om alvast te doen: een financiële check. Heb je een woning toegewezen gekregen, dan heb je die mooi klaarliggen. Raadpleeg de Wegwijzer bij aankoop en de Toelichting verkoopprocedure als je vragen hebt over het verkoopproces. Hierin nemen we je stap voor stap mee in het inschrijf- en aankoopproces. Zo ben jij straks helemaal klaar voor de start!

 

Zoekvenster sluiten