Happy Days Zoetermeer

It’s beginning to look a lot like… Happy Days

17 december 2021 | Nieuws | Mirjam van den Bos

Jaaa, de feestdagen staan voor de deur. Maar niet voordat we nog even terugblikken. Want we zijn heel blij dat 2021 een happy year werd, waarin we veel enthousiasme merkten bij de start verkoop van fase Bloemrijk en Waterrijk. Volgend jaar staat de verkoop van fase Boomrijk op de planning én… start de bouw. Dus ook als je nog niet een dosis geluk hebt gehad, komt misschien jouw Happy Day er wel aan in 2022.

Maar eerst, op naar de gezelligste dagen van het jaar. En om de Happy Days sfeer te komen, hebben we nog wat inspiratie voor je op een rijtje gezet. De leukste sfeermakers voor de feestdagen haal je namelijk gewoon uit de natuur of maak je zelf!

– Zelfgemaakte decoraties en hangers van dennenappels, takjes en touw. Leuk om te doen en bovenal sfeervol.
– En de restjes zijn bruikbaar voor het inpakken van de kado’s. Maakt het geven én krijgen nog leuker.
– Bakken! Kruidenkoekjes, kerststol etc. Ze vullen het huis met een heerlijke geur. En als het op is, bak je gewoon weer nieuwe.
– Stuur eens een extra persoonlijke kaartje naar een dierbare. Je maakt ze eenvoudig zelf. Reken maar dat zo eentje een mooi plekje krijgt.
– En vergeet vooral niet om ervan te genieten.

Deze en meer inspiratie vind je op ons Pinterestboard.

En heb je zelf een leuke tip of prachtige foto die je graag wilt delen met onze volgers? Deel deze door @happydayszoetermeer te taggen op Instagram of Facebook.

 

Zoekvenster sluiten