Happy Days Zoetermeer

De ‘Daily Happy’ ligt voor je klaar. Kom ‘m ophalen op 5 juni!

4 juni 2021 | Nieuws | Mirjam van den Bos

 

De verkoop van Happy Days gaat van start! Vanaf vrijdag 4 juni is alle verkoopinformatie beschikbaar op de website en kun je je inschrijven voor een woning. Op zaterdag 5 juni organiseren we speciaal voor geïnteresseerden een Meet & Greet bij het kantoor van ERA Contour in Zoetermeer. Ook het magazine Daily Happy, vol met inspiratie over het leven in Happy Days ligt daar voor je klaar. Mocht je er niet bij kunnen zijn, dan kun je het magazine ook ophalen bij een van de makelaars.

Tijdens de Meet & Greet heb je gelegenheid om vragen te stellen aan ons team. Meld je wel eerst hieronder aan voor een tijdsblok van 30 minuten. Vanwege de geldende coronamaatregelen willen we drukte voorkomen en is het aantal plekken beperkt. In de bevestiging, die je uiterlijk donderdag 3 juni ontvangt, staat aanvullende informatie voor een veilig verloop van je bezoek. Graag tot 5 juni!

Aanmelden voor de Meet & Greet is niet meer mogelijk. Alle beschikbare plekken zijn vol. Heb je een vraag of wil je het magazine afhalen, dan kun je vanaf maandag 7 juni terecht bij een van de makelaars.

[booked-calendar year=”2021″ month=”6″ day=”5″ style=”list”]

 

Zoekvenster sluiten