Happy Days Zoetermeer

Ben jij klaar voor Happy Days?

3 juni 2021 | Nieuws | Mirjam van den Bos

Spannend hè, nu alle informatie er is! Een belangrijke tip: lees alles goed door voor je je keuze maakt. En bedenk vooral ook goed of Happy Days echt iets voor jou is. Waar je op moet letten? Een paar voorbeelden:

‘Vogelvrij’ op de veranda
Je veranda zit aan de voorzijde van de woning. Zul je altijd zien, net als jij probeert je kroost aan tafel te houden tot iedereen klaar is met eten, komt de buurvrouw langsgelopen. Met in haar kielzog haar jongste, het beste vriendje van jouw jongste. Onderweg naar een van de veldjes voor een potje voetbal. Drie keer raden wie deze strijd gaat winnen … Nou ja, kun jij even bijkletsen met de buuf.

Groen is de kleur
In Happy Days speelt de natuur de hoofdrol. Dat geldt ook voor jouw eigen achtertuin. Dus voordat je losgaat met bestraten, bedenk dat elke tegel a: de plek inneemt van beplanting en b: veel warmte vasthoudt. Daarom zijn we in deze wijk terughoudend met bestrating. Ook plaatsen we haagjes in plaats van schuttingen, dat is prettig voor de vogels en insecten. Groot voordeel voor jou: snoeien kost véél minder tijd dan schuren en schilderen.

Autovrij binnengebied
Het binnengebied van Happy Days is autovrij. Parkeren doen we hier aan de buitenrand. En geloof ons, de rust van geen auto’s voor de deur ga je echt waarderen! Een parkeerplek vinden is trouwens geen probleem; er is voldoende parkeergelegenheid. Maarja het kan best zijn dat je dan een keer wat verder moet lopen. Lekker toch?

Lees meer in Magazine Daily Happy
Nog veel meer over Happy Days lees je in de Daily Happy. Dit magazine kun je vanaf maandag afhalen bij de makelaars of downloaden vanaf de website. Hoe je als buurt een en ander goed met elkaar regelt, lees je op de ‘Zo doen we dat’–pagina op bladzijde 62-63.

Checklist
Tot slot: ben je enthousiast over Happy Days en zie je het al helemaal voor je om te wonen in deze bijzondere wijk, dan heb je deze checklist vast zo ingevuld! Je vindt hem ook achterin het magazine.

Gezelligheidsdier ja/nee
Avonturier ja/nee
Buitenmens ja/nee
Organisatietalent ja/nee
Barbecuemeester ja/nee
Sportmaatje ja/nee
Gangmaker ja/nee

Heb je overal ‘ja’ aangekruist, dan is er wat ons betreft geen twijfel mogelijk: Happy Days is écht iets voor jou. Veel succes met het uitkiezen van jouw woning!

Zoekvenster sluiten