Happy Days Zoetermeer

Alle woningen in fase Bloemrijk zijn onder optie!

21 juli 2021 | Nieuws | Mirjam van den Bos

Eindelijk. Na maanden, en voor sommigen zelfs jaren, wachten is Happy Days begin juni in verkoop gegaan. En wat een enthousiasme: alle woningen in fase Bloemrijk zijn onder optie en sommige zijn zelfs al verkocht. Voor de gelukkige (bijna-)kopers wordt het een mooie, lange zomer vol plannenmakerij!

Ja hoor, ze komen eraan: fase Waterrijk en fase Boomrijk
Ging in de eerste fase de woning van jouw voorkeur nét aan je neus voorbij of zat jouw favoriete bouwnummer er niet bij? Geen nood, er komen nóg twee fases aan. De fases Waterrijk en Boomrijk tellen samen ruim honderd woningen. In deze fases komen dezelfde woningtypes terug als in Bloemrijk, plus nog twee andere types: de Terp- en de Waterwoning. En allemaal inclusief dat heerlijke vakantiegevoel, natuurlijk!

De volgende fase gaat in verkoop als de woningen in Bloemrijk grotendeels verkocht zijn. Dat zal in ieder geval na de zomer zijn. Houd onze updates dus goed in de gaten en wie weet vind ook jij straks jouw stukje van het groenste gras.

In de tussentijd, geniet lekker van de zomer. Als we de weerberichten mogen geloven, komen er echt nog zomerse temperaturen aan. Ideaal weer om jouw favoriete cocktailrecept te perfectioneren. Kun je straks mooi indruk mee maken op je nieuwe buren in Happy Days!

Heb je vragen? Neem contact op met de makelaars. Je vindt hun gegevens onderaan de website.

Zoekvenster sluiten