Happy Days Zoetermeer

8 september: grootste picknick van Zoetermeer

28 augustus 2019 | Nieuws | Lydia Dansberg

Wat is de zomer toch heerlijk. De lange dagen en zachte temperaturen nodigen je uit veel buiten te zijn. Happy Days wordt de plek waar je eindelijk het hele jaar buiten kunt zijn. Want ook tijdens een regenbui zit je hier prima, gewoon lekker op je veranda. Op zondag 8 september verlengen we de zomer nog een beetje en gaan we optimaal genieten van het buitenleven. Kom je die dag naar de bouwlocatie voor de grootste picknick van Zoetermeer?

Datum:      zondag 8 september 2019
Tijdstip:     van 13.00 tot 16.00 uur
Wat:           informatiemiddag over nieuwbouwplannen Happy Days
Locatie:     toekomstige terrein Happy Days aan de Galvanistraat in Zoetermeer
Parkeren:   bij de locatie is voldoende parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen
Handig:     neem je Picknickkleed mee

Sfeer proeven op de locatie
Nu nog een groot leeg terrein, straks een mooie groene woonbuurt met 165 woningen. Het duurt nog even voordat je hier daadwerkelijk kan wonen, maar je kunt op 8 september wel alvast sfeer proeven op de locatie. Plof neer op je picknickkleed en pak een verfrissend drankje. Maak een praatje met je buurman en kijk eens rustig om je heen. Zie jij jezelf hier straks zitten op je veranda?

Kom alles te weten over de woningtypes
Heb je de omgeving goed in je opgenomen? Dan is het tijd om op avontuur te gaan! Leer de verschillende woningtypes kennen en kom meer te weten over de opzet van het project. Ken je de plattegronden al en heb je aanvullende vragen? Stel ze gerust aan het team van Happy Days. Of aan één van de Vrijbuiters, een groep geïnteresseerden die heeft meegedacht over de plannen.

Kinderen zijn van harte welkom
Voor de kinderen is er ook wat te doen. Zij kunnen zich uitleven in de knutselclub of actief bezig zijn op het veld. Zo heb jij de tijd om rustig rond te kijken.

Op zondagmiddag 8 september waan je je weer even op vakantie, maar dan gewoon lekker thuis in Zoetermeer. Tot dan!

 

Zoekvenster sluiten