Happy Days Zoetermeer

Parkinformatie

Met Happy Days maken we een plek waar jullie je gelukkig en vrij voelen. Waar je het gevoel hebt dat je altijd op vakantie bent. Waar je woont in een groot groen park en met je buurt allerlei activiteiten kan ondernemen: spelen, wandelen, fietsen, tennissen, vissen, hutten bouwen, ontspannen en ontmoeten. In Happy Days kan het straks allemaal!

Een plek voor iedereen

In totaal komen er 165 koopwoningen en 40 sociale huurappartementen die op een bijzondere manier Happy Days vormen. Geen lange rijen met woningen, maar kleine woonblokjes van maximaal 4 woningen naast elkaar. Deze worden omgeven door veel groen waardoor je echt het gevoel hebt dat je midden in de natuur leeft.

De woningen variëren van vrijstaand tot twee-onder-een-kap, bungalows, dijkwoningen en tussenwoningen met een woonoppervlakte van 123 tot 174 m². De vanaf prijzen beginnen bij € 350.000,- v.o.n. Verder biedt de nieuwe wijk plek voor gedeelde (werk)ruimtes voor zelfstandige professionals uit de buurt. Dankzij deze diversiteit wordt Happy Days een plek voor mensen van verschillende leeftijden en met verschillende woonwensen.

Natuur aan zet

In Happy Days woon je in een groen autovrij park. De auto parkeer je aan de rand van de buurt zodat het binnengebied volledig gebruikt kan worden voor spelen en recreëren. Veilig voor de kids en lekker voor jouw rust. De buurt wordt duurzaam, aardgasloos en er wordt ‘natuurinclusief’ gebouwd. Dat betekent dat de plaatselijke flora en fauna zoveel mogelijk wordt aangemoedigd.

#iedereenhappy

Lekker ravotten op de speelheuvel, een potje tennis met de buurman, samen met je lief een wijntje drinken op je eigen veranda of op een warme zomeravond nog snel even een duik nemen in de zwemvijver. In Happy Days voelt iedere dag als vakantie en laat dat nou net de bedoeling zijn!

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Happy Days? Meld je dan aan als geïnteresseerde en ontvang regelmatig onze nieuwsbrief!

aanmelden

Zoekvenster sluiten